Kopen van een ledikant van Bopita

Al sinds 1988 is Bopita een bekende groothandel die is gespecialiseerd in kindermeubels.

 

 

De producten van Bopita kunnen worden bezichtigd in de grote showroom, maar ook op beurzen en shows. Bopita heeft een enorm aanbod in houten kindermeubelen. Deze meubelen zijn vaak enorm kleurrijk en hebben een betaalbare prijs. Men wil dat de kinderkamer een rustpunt is c.q. wordt in het leven van een kind. Tegenwoordig is alles zo hectisch en druk, dat rust van groot belang is. Men maakt veilige meubels van een zeer goede kwaliteit. Omdat ieder kind anders is, heeft men voor iedereen wel wat in huis. Kinderen weten tegenwoordig namelijk maar al te goed wat ze willen. Bopita houdt hier ook zeker rekening mee.

Geschiedenis van Bopita
In het begin maakte Bopita alleen maar kinderboxen. Sinds 1992 is het assortiment uitgebreid en het bevat nu ook complete baby en kinderkamers. In Roemenië worden de meeste meubels gemaakt en de export van de producten is in 1992 begonnen. België was een van de eerste landen die de producten van Bopita ging afnemen. Momenteel levert men wereldwijd, maar voornamelijk in Europa.

Alles over een Bopita ledikant
Het ledikant is los te koop, maar ook als onderdeel van een complete kinder- of babykamer. Het ledikant is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Meer dan 175 producten worden gemaakt en maar liefst in meer dan 45 verschillende kleuren. Zo kunnen de producten dus ook los of in combinatie met andere producten worden gekocht. Een Bopita bed is verkrijgbaar vanaf ongeveer € 170,00 euro en de prijs is oplopend tot enkele honderden euro’s.